Sunday, March 31, 2013

First entry for 2013

Woah.selepas bertahun2 lamenye xberblog, akhirnye datang jugak rase nk berblog ni.. What a come back!!

Ain sekarang dah ade 2 name..ain n farah. Sejak kerja ni mcm segan nk suruh boss panggil ain
Rase mcm kebudakan sangat.so, name farah nampak macam matured sikit.hihi...ain tu stil used.kawan2 je la yg pgil ain..

Farah@ain sekarang dah bergelar puan. Yes.im married!!selepas berkali2 putus cinta..akhirnya sy dah jumpe pasangan sy. He is mr.tengku muhammad fahmi. I have no child yet.coming soon... InsyaAllah

Woah.sekarang update blog pon pakai hp uols. Kelas kau rah..hihi..zaman dah canggih..lgpon senang..xyah bukak laptop pon xpe.tenet d hujung jari.maju kau rah...

Sekarang iols dah tukar penampilan. Hehe..malu la iols nk bgtaw..tp nak jugak bgtaw.. Iols dah bertudung lebih labuh daripada biasa. Akceli, iols dah lame nk pakai mcm ni..tp.tulah.jahil punye pasal. Tp sekarang xmacam dulu dah.insyaAllah..sy akan terus atau lebih baik dari sebelum ni.AMINN

Sy sekarang menyewa kat bangi ni ha.. Dulu kemain xsuke balik bangi..amek..Allah dah takdirkan yg sy akan stay kat sini, so.. Nak xnak  sy akur.. Bangi ni best tahu.. Nak ke kL dekat.nak ke putrajaya pon dekat. Pastu bangi ni banyak perumahan.so rase mcm cool je duk sini..hikhik

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...